вторник, 14 януари 2014 г.

+Сергей Данишевский +Димитър Димитров +Андрей Димитров +Дмитрий Семенов +Дмитрий Стефаненко +Денис Руденко +Детелина Асенова +Детелина Асенова +Андрей Димитров +Станислав Петров +стилиян банчев +Дмитрий Семенов +Станислав Марицкий +Иван Богданов +Аделина Балийска +Блага Иванова +Александр Бронский +Бургас Градът +ЛИНА БОРИСОВА +Георги Бончев +Вероника Фролова

Френският президент Франсоа Оланд призна, че изживява болезнен момент с приятелката си Валери Трирвильор след разкритията за негова любовна връзка и обеща изясняване на ситуацията в семейството си до средата на февруари. Оланд е възмутен от публикацията в сп. "Клоузър" за предполагаема негова афера с актриса, но няма да съди изданието.
Държавният глава говори 30 минути за икономическите перспективи на страната, след което още с първия журналистически въпрос трябваше да отговори на любопитството на медиите около връзката му. "Всеки може да премине през изпитания в личния си живот. Така се случи и с нас, това са болезнени моменти", заяви Оланд със сериозен тон.
Той обаче отказа да заяви дали Валери Трирвильор все още е негова половинка. "Личните въпроси се решават в тесен кръг", каза президентът, след което съобщи, че ще изясни положението в своето семейство преди визитата си в САЩ на 11 февруари.

Френското списание "Клоузър" излезе с материал от седем страници, в който твърди, че 59-годишният френски президент Франсоа Оланд има тайна любовна връзка с 41-годишната актриса Жули Гайе. Изданието обеща да изтегли поместената на неговия сайт статия. Държавният глава заяви тогава, че ще съди медията, защото е нарушила неприкосновеността на личния му живот.
Информацията за аферата на Оланд вкара официалната му приятелка Валери Трирвильор в болница. Според цитирани от френските медии източници, тя е научила новината лично от Оланд и била готова да му прости, ако получи "разяснения". Наблюдатели и политици от опозицията обвиниха държавния глава, че уронва престижа на президентския пост и го призоваха  да говори


http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1201970



Няма коментари: